PADI Gold Palm ResortTo Aqua Divers Club, είναι ένα Θέρετρο Καταδύσεων PADI 5* τόσο για νέους όσο και για πιστοποιημένους δύτες. Το καταδυτικό κέντρο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Καλυψώ στο 48,5 χιλ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, 25' από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και 10' από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Το καταδυτικό κέντρο προσφέρει τόσο σε δύτες όσο και περιηγητές επιφανείας, επιλογές από μεγάλη ποικιλία μαθημάτων της PADI, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα για την εκπαίδευση. Επίσης, προσφέρει καθημερινές καταδύσεις αναψυχής με σκάφος ή από την ακτή και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προς ενοικίαση ή αγορά.

Το Aqua Divers Club είναι ένα από τα ελάχιστα καταδυτικά κέντρα στην Αττική που είναι τόσο κοντά στη θάλασσα – τα πέδιλα μας σχεδόν την ακουμπούν!-, με εύκολη πρόσβαση τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους δύτες. 

Το ξενοδοχείο Καλυψώ, όπου στεγάζεται το καταδυτικό κέντρο, χτίσθηκε στη δεκαετία του 1960 και υπήρξε μια από τις βάσεις που χρησιμοποίησε ο JacqueArsidas Cousteau κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στην Ελλάδα. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του ο υιός του Jean Michel, έμεινε εδώ κατά την επίσκεψή του στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Έτσι το ξενοδοχείο Καλυψώ έχει μακρόχρονη σχέση με τον κόσμο των καταδύσεων. 

Το καταδυτικό κέντρο λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, επτά ημέρες την εβδομάδα, σε έναν από τους ομορφότερους ορμίσκους της ακτογραμμής της Αττικής παράλιας ζώνης, με θέα στο Σούνιο, τα νησάκια Αρσίδα και Πάτροκλος, και τον Αργοσαρωνικό.

 

Τα σημεία που καταδυόμαστε χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, είναι προστατευμένα, με εντυπωσιακά τοπία και πλούσια θαλάσσια ζωή.  

Από το καταδυτικό κέντρο σε 1' βρισκόμαστε στην παραλία για κατάδυση ή τα σκάφη για μια καταδυτική εκδρομή στα νησιά. 

Οι εκπαιδευτές μας μιλούν πολλές γλώσσες όπως: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και όλα τα μαθήματα της PADI μπορούν να πραγματοποιηθούν σε αυτές τις γλώσσες.
Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, πραγματοποιούνται είτε σε μικρές ομάδες έως 5 ατόμων είτε σε ιδιαίτερα μαθήματα, σε ημέρες και ώρες που βολεύουν τους μαθητές.
Προσφέρονται όλα τα προγράμματα αυτόνομης κατάδυσης της PADI, από το Bubblemaker έως το επίπεδο του Εκπαιδευτή, σύμφωνα με τα πρότυπα της PADI και οδηγούν σε πιστοποίηση.
Τα πρώτα μαθήματα για τους αρχαρίους πραγματοποιούνται στον ασφαλή και προστατευμένο κόλπο του Καλυψώ, με βάθη από 0-10 μέτρα, με τον δικό του ύφαλο όπου περισσότερα από 30 διαφορετικά θαλάσσια είδη έχουν εντοπιστεί ανάμεσα στους σχηματισμούς που δημιουργούν οι βράχοι.

Bubble Maker

 Ειδικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, πραγματοποιούνται για παιδιά άνω των 10 ετών, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε πιστοποίηση PADI (Νεαρού Δύτη Ανοικτής Θάλασσας, Νεαρού Δύτη Περιπέτειας, Νεαρού Δύτη Διάσωσης κ.λπ.).

Δωρεάν μεταφορά μπορεί να προσφερθεί από και προς το καταδυτικό κέντρο για τουλάχιστον 2 δύτες και για απόσταση έως 10 χλμ από το κέντρο. (οδήγησέ με στο Aqua Divers Club)

 Μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων μπορούν να πραγματοποιηθούν σε απόσταση 3χλμ από το κέντρο για όσους δεν καταδύονται, όπως Windsurfing, θαλάσσιο σκι, wakeboards, μπανάνες, καγιάκ, κανό κ.λ.π. στο Deep Blue Sea Sports, στον κόλπο της Αναβύσσου ή στο Eden Beach Hotel Club.

Έτσι όλη η οικογένεια μπορεί να βρει τη δραστηριότητα που της ταιριάζει...

 

Box title

Τελευταία Νέα

Open Water Touch 40% Special Offer for you and your Buddy!

Study at Home, & Do your Training and practice with your buddy in a heated pool during the period February - April 2015.
Your open water training dives from the bay and/or boat… and be ready for the Summer to Travel and Dive!
The offer is valid until end of March!

Read more

 

13-14/8/16

Πλησιάζουμε τα μέσα Αυγούστου, αλλά οι καλύτερες καταδύσεις του καλοκαιριού είναι ακόμα μπροστά για εμάς !!!

Read more